Sivut

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Hosulin kosinta

Tänään kävimme Donjan kanssa Retu-nimisen poikakoiran luona telmimässä. Pitkän odottelun jälkeen tapaaminen onnistui vihdoin!

Nätisti odotamme bussia
Itseäni hirveästi jännitti, kyseessä oli siis ensimmäinen sovittu tapaaminen uroksen kanssa, joten en tiennyt, miten meidän yhläisyytemme suhtautuisi tilanteeseen. Olemme aikaisemmin treffattu tyttökoirien kanssa, ja ne ovat menneet silleen ok:sti... toivomisen varaa on kuitenkin ollut.

MUTTA! Donja on asunut aikaisemmin sijaiskodissaan toisen koiran kanssa, joka oli uros. Ja Donja on yleensä ystävystynyt paremmin urosten kanssa, vaikka se tuleekin toimeen melkein minkä tahansa kanssa. Jännitys tiivistyi kun Mila tuli Retun kanssa vastaan. Retu oli innoissaan saamasta naisseurasta, Donja suhtautui kosijaan varautuneemmin. Kun pääsimme sisälle, Retu kutsui iloisesti Donjaa leikkiin ja "lauloi" sydäntämurskaavasti oodeja morsiamelle. Donja ei lämmenyt... :c

Jokin kuitenkin muuttui, sillä pian (puolisen tunnin - kolmen vartin päästä) Donja ja Retu painivat kivasti keskenään. Kai se rakkaus lopulta leimahti meidän jääkuningattaren sydämessä :)







Remuamisen jälkeen kävimme lenkillä koirien kanssa. Mila näytti ilveksen jälkiä metsäpolussa (varmaan yksi niistä lukuisista syistä, miksi Donja veti niin kovaa... "Mikäs... onpas iso kissa, HUIH!") ja lenkki meni kuin hujauksessa. :D Koirilla oli kivaa, mikä on tärkeintä, ja odotan seuraavaa tapaamista innolla! Heti kun saan kandin pois alta parin viikon päästä, niin voin päästää Donjan treffailemaan Retun kanssa useammin ;)


"Raksin sua :3"

"MITÄ SÄ SANOIT? >:U" ";____;"
Joo... Donja on aika bitch... :D

Ps. Pitäisi investoida hyvään järkkäriin, että saa varteenotettavia kuvia koiruuksista. Nämä kännykällä otetut kuvat ovat ihan kamalia, esteettinen silmäni itkee verta, buhuu.... ;___;

~ doge

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti