Sivut

perjantai 6. joulukuuta 2013

Donkkulin talviretki

Kansallisen juhlapäivän (ja vapaapäivän) kunniaksi lähdimme Donjan kanssa ulos seikkailemaan metsään. Löysimme uuden metsäreitin, jossa voi pitää koiraa vapaana ilman että tulee häirittyä muita ulkoilijoita. Metsässä vastaan tuli ainoastaan yksi toinen koira, jonka kanssa Donja sai leikkiä ja temmeltää sydämensä kyllyydestä. Koiran omistajat olivat myös ensimmäistä kertaa kyseisellä polulla ja he kehuivat reittiä hyväksi.









Donjalla on ollut ongelmana harhailla metsäpolulta pururataan ja joutua kiusalliseen tilanteeseen lenkkeilijöiden ja muiden koiranulkoiluttajien kanssa. Donja on kiltti koira, mutta joskus se ei vaan ymmärrä, ettei muut koirat välttämättä halua leikkiä sen kanssa. Tai että muut ihmiset eivät pidä/pelkäävät koiria. Olen joutunut pari kertaa kuulla kunniani koiranomistajana ja tästä opittuani pyrin välttämään kyseisiä tilanteita. Donja on sentään elämäni ensimmäinen oma koira, joten oppia ikä kaikki, eikö? (Kunhan ei tule vaarallisia tilanteita, niin kaikki on ok...) Olen ottanut elämäntehtäväkseni poistaa tämän ongelman ja muokata Donjasta mallikansalaisen. Toki se vaatii aikaa ja hermoja, mutta minulla ei ole mihinkään kiire. :) Tärkeintä on tehdä kaikille hyvä mieli!



Vauhtihirmu






Metsäretki oli oikein onnistunut, Donja sai purkaa vapaasti ylimääräiset energiansa ja leikkiä muiden koirien kanssa, haistella uusia paikkoja ja jopa jahtaa metsämyyrää. :) Kotiin päästyään Donja meni suoraan olohuoneen karvamatolle ottaa lepiä. Äidin pieni peuralapsi <3




~doge~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti